Zakelijk

Secretaressedag 2019

Zet uw steun en toeverlaat extra in het zonnetje met een bloemstuk van Bloem in Bloei. Op 18 april is het Secretaressedag. Neem tijdig contact op zodat u met een prachtige creatie uw waardering uit kan spreken.


Ook bedrijven kunnen bij Bloem in Bloei terecht. Voor een bloemstuk op de balie, bloemen voor zieke medewerkers of een jubilaris, of een speciaal bloemstuk op maat voor een gewaardeerde klant. Lees hieronder verder over de mogelijkheden.

Balie bloemwerk

Een kleurrijk bloemstuk op uw ontvangstbalie is een visitekaartje voor uw bedrijf. Natuurlijk moeten de bloemen er dan fris en verzorgd bij staan. Met het balie-abonnement verzorgt Bloem in Bloei elke week of tweewekelijks een nieuw bloemstuk bij uw receptie. De vaas of ondergrond zijn natuurlijk inbegrepen en het oude bloemwerk wordt keurig weer meegenomen.

Met de bloemen en service van Bloem in Bloei heeft u geen omkijken meer naar een stralende ontvangst.

Personeel

Uw personeel is het meest waardevolle onderdeel van uw bedrijf. Daarom is het belangrijk om 'uw mensen' te verrassen op speciale momenten of een hart onder de riem te steken bij ziekte of verdriet. Bloem in Bloei staat hierbij voor u klaar om met een passend bloemstuk uw waardering en begrip kracht bij te zetten.

Verjaardag & Jubileum service

Met de verjaardag & jubileum service zorgt Bloem in Bloei dat er op tijd een bloemstuk op kantoor of bij de persoon thuis wordt afgeleverd. Indien gewenst compleet met vaas, wijn en/of chocolade. U levert mij een lijst met de belangrijke data en ik 'onthoud' deze momenten voor uw zodat uw medewerkers op een prachtig bloemstuk worden getrakteerd.

Zakelijke bloemstukken

Bij sommige gelegenheden moet een bloemstuk extra impact hebben. Een fraai samengesteld bloemstuk voor een belangrijke zakelijke relatie bijvoorbeeld. Of een bloemstuk voor in de directie-kamer of vergaderruimte wanneer u een belangrijke klant ontvangt.