Mijn verhaal

Mijn naam is Anita, ik woon in Geldrop met mijn man en onze twee meisjes.

Al zolang ik me kan herinneren ben ik gek op bloemen en was ik bezig om met bloemen allerlei moois te maken voor in huis. Drie jaar geleden zijn wij verhuisd naar een huis met een prachtige tuin en op dat moment realiseerde ik mij pas echt hoe dol ik ben op bloemen. Onze tuin is inmiddels prachtig opgeknapt, vol kleur en overal bloemen. Iedere dag dat ik naar buiten kijk voel ik mij gelukkig en trots. Zeker nu onze meisjes mijn passie blijken te delen en samen met mama graag in de weer zijn met kleurrijke bloemen.

Na 25 jaar met veel plezier te hebben gewerkt bij een zorginstelling, ga ik nu mijn droom volgen. Met passie en een glimlach op mijn gezicht ben ik aan de vakopleiding voor bloemschikken begonnen en maak ik bloemstukken voor anderen en natuurlijk voor mijzelf. Ik heb inmiddels al een aantal mooie creaties mogen maken voor diverse gelegenheden maar nu is het tijd om nog meer mensen blij te gaan maken.

Vanuit Bloem in Bloei verzorg ik bloemstukken voor elke gelegenheid, organiseer ik workshops bloemschikken en bied ik bedrijven de mogelijkheid om met prachtige bloemen de juiste sfeer te creëren voor klanten en personeel. Mijn bloemstukken worden gemaakt met persoonlijke aandacht voor het verhaal achter het bloemstuk, van gever en ontvanger. Ik verzorg maatwerk en denk graag mee om te komen tot de ideale creatie. Dit geldt ook voor de thema en kinderworkshops die ik verzorg op locatie of bij mensen thuis waarbij plezier in het bloemschikken voorop staat. In mijn bloemwerk reflecteert mijn karakter,  met oog voor detail en een vleugje eigenzinnigheid, maar bovenal vol passie en kleur.